HVE Skriftserien
Biblioteket
Høgskolen i Vestfolds skriftserie : utgivelser i 2002

Bente M. Heian, Reidar J. Pettersen:
Lærernes vurdering av nettsider som del av læreverk
Erfaringar med bruk av nettsider for tre engelskverk for videregående skole

Delrapport 2 i prosjektet: Nettsider som integrert del av læreverk – unødvendig vedheng eller nyttig tilleggskomponent?


 

Tilgjengelig i fulltekst topp

Rapport 3/2002 Høgskolen i Vestfold
41 s. 

ISBN papirutgave: 82-7860-059-7
ISBN nettutgave:  82-7860-060-0

Om rapporten: 

Nettsteder knyttet til læreverk i videregående skole er relativt nytt, og det finnes følgelig relativt lite systematisk kunnskap om elevers og læreres opplevelser og erfaringer med bruk av nettstedene i tilknytning til den daglige undervisningen. 

I denne rapporten legger forfatterne frem resultater fra en spørreskjemaundersøkelse rettet mot engelsklærere i videregående skole om deres erfaringer med bruk av nettsteder. De har gått ut til et representativt utvalg av lærere, slik at vi kan presentere data både om bruk av nettstedene og om lærernes erfaringer med og vurderinger av nettsidene.

”Nettsteder og lærverk” er den andre av fire rapporter fra prosjektet Nettsider som integrert del av læreverk – unødvendig vedheng eller nyttig tilleggskomponent ?  Rapporten er en del av programmet Valg og vurdering av lærebøker og andre læremidler som er organisert av UFD/Læringssenteret og Norsk Faglitterær forfatter og oversetterforening og støttet av Den norske Forleggerforening. Programmet er organisert av Høgskolen i Vestfold. 

Om forfatterne: 

Bente Heian er cand.philol. og underviser i engelsk og norsk ved Oslo Handelsgymnasium. Hun har erfaring fra grunnskole, videregående skole og lærerutdanning, og har skrevet en rekke lærebøker for videregående skole.

'

Reidar J. Pettersen er cand.paed. og arbeider i dag i SEBU Kompetanse. Han har bl.a. arbeidet innen lærerutdanning, voksenopplæring og media, og har også hatt ansvaret for en rekke FOU-prosjekter innen disse områdene.
 
 

Copyright: Forfatterne/Høgskolen i Vestfold 

 

Denne publikasjonen er tilgjengelig i fulltekst topp


[ Tilbake til publikasjons-/bestillingsliste ]

topp

Høgskolen i Vestfold    Skriftserien    Biblioteket
Sist oppdatert: 3.6.2002
Ansvarlig: nettbibl@hive.no