HVE Skriftserien
Biblioteket
Skriftserien ved Høgskolen i Vestfold Høgskolen i Vestfolds skriftserie : utgivelser i 2002

Pål Runsjø:
Rapport fra kurset 
”Den kulturelle skolesekken”
Kompetanseheving av lærere 2001-2002

Notat 3/2002 Høgskolen i Vestfold

20 s.+ 23. vedlegg.   Pris kr. 70.-

Tilgjengelig i fulltekst topp

 

Om notatet:

Notatet er skrevet  for  som er nysgjerrig på god og meningsfull didaktikk som er relevant for skolenes møte og arbeid med Den kulturelle skolesekken. 

Estetisk erfaring endrer forståelse av hva kunnskap er og bringer ny erfaring om hva barn kan oppleve og prestere. Rapporten som foreligger, er derfor ikke bare en beskrivelse av et kurs som ble holdt på Høgskolen, men også en kunstpedagogisk problematisering og drøfting.
 

Om forfatteren:


Pål Runsjø har en femårig musikkutdanning i klasserom- og instrumentalpedagogikk fra Østlandske Musikkonservatorium, hovedfag i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo og bedriftsøkonomisk grunnfag fra Handelshøyskolen BI. Han har arbeidet som bratsjist, med faste engasjementer i Den norske Opera, i Kringkastingsorkesteret, i Bergen Filharmoniske orkester og Oslofilharmonien før han fikk et lederengasjement ved Smestad Aktivitetsskole i Oslo. Siden høsten 1995 har han undervist førskolelærerstudenter og lærerstudenter i musikk ved Høgskolen i Vestfold, avdeling for lærerutdanning.
 
 

Copyright: Forfatteren/Høgskolen i Vestfold   

 

Denne publikasjonen er tilgjengelig i fulltekst topp

 

[ Tilbake til publikasjons-/bestillingsliste ]

topp

Høgskolen i Vestfold    Skriftserien    Biblioteket
Sist oppdatert: 3.6.2002
Ansvarlig: nettbibl@hive.no