HVE Skriftserien
Biblioteket
Skriftserien ved Høgskolen i Vestfold Høgskolen i Vestfolds skriftserie : utgivelser i 1998

Kåre Gerhard Christensen og Terje Kristensen

MUVIN prosjektet - erfaringer fra fase 2

Administrasjon, IT, veiledning, nordisk samarbeid, skoleutvikling og arbeid med etiske og estetiske aspekter

Tilgjengelig i fulltekst topp

Rapport 8/98

Sider: 36 s. + 15 s. vedlegg
Copyright: Forfatterne/Høgskolen i Vestfold

Om rapporten:

MUVIN ( Miljøundervisning i Norden) ble etablert av Nordisk Ministerråd som en oppfølger av en rekke nordiske symposier om miljøundervisning. I MUVIN skulle skoleelever i Norden arbeide med «interessekonflikter i bruk av naturressurser».

Denne rapporten er nr 4 i serien av rapporter fra MUVIN 2 i Norge. Den omhandler administrative forhold som utvelging av deltakerskoler og veiledere, IT og den nordiske dimensjonen i MUVIN. Det er også gjort en vurdering av veiledningen og faglige aspekter knyttet til arbeidet med den etiske og estetiske dimensjonen.

Om forfatterne:

Terje Kristensen er 1. amuensis (cand. real) i naturfagdidaktikk ved Universitetet i Oslo, Institutt for lærerutdanning og skoleutvikling (ILS). Han har undervisningserfaring fra grunn- og videregående skole og har arbeidet med lærerutdanning i 20 år. Kristensen har en betydelig lærebokproduksjon i naturfag for grunnskolens ungdomstrinn og for videregående skole og har fulgt opp dette med etter- og videreutdannings-virksomhet i natur- og miljøfag.
E-post: terje.kristensen@ils.uio.no

Kåre Gerhard Christensen er førstelektor (cand. real) ved Høgskolen i Vestfold, Avd. for Lærerutdanning. Han har omfattende undervisningserfaring fra grunn-, videregående og høgskole. Som lærerutdanner er han opptatt av miljøundervisningen i skolen, og han har engasjert seg sterkt i etter- og videreutdanning av lærere innen dette feltet.
E-post: Kare.G.Christensen@hive.no

Denne publikasjonen er tilgjengelig i fulltekst topp

[ Tilbake til publikasjons-/bestillingsliste ]

topp

Høgskolen i Vestfold    Skriftserien    Biblioteket
Sist oppdatert: 3. sept. 1998
Ansvarlig: Lars.Egeland@hive.no