Konsert!
Koret ved Høgskolen i Vestfold avd. for lærerutdanning.
I samarbeid med Geirr Lystrup og Godtfolk.
Tønsberg bibliotek onsdag 4. mars 1998 kl 20.00

«Geirr Lystrup og Godtfolk»

Geirr Lystrup og Godtfolk

Geirr og Godtfolk har nå reist sammen som gruppe i 8 år med utstrakt turnévirksomhet over hele landet. Mange egne konserter og TV-opptredener. Gjengen har de siste årene også samarbeidet mye med kor og korps.

Geirr sjøl trakterer gitaren, og forøvrig består Godtfolk av Geir Otnæs (trekkspill) og Geir Løvold (tuba og el.bass).

Geirr og Godtfolket har de siste årene holdt konserter over hele Norge, men også på Grønland, Færøyene, Sverige, Finland og Island. Alt fra hyggelige forsamlingslokaler på bygda til store konserthus i storbyene har de besøkt, og overalt er de varmt og gledesstrålende mottatt. Geirr har mer enn 20 års fartstid som musiker og visesanger, og har utgitt over 10 plater; På konsertene synger Godtfolk sanger fra "Egg og champagne" og "Sommar i september". De fleste vil huske TV-videoene "Graut", "To tanter dansar tango" og "Junis aue". Den siste er hentet fra Geirr Lystrups helt ferske CD "I Junis hjerte". På konserten vil også sanger fra denne plata bli presentert, og for de yngste vanker det nok ei vise eller to fra barneplata "Brakar og Joanna".

Geirr og Godtfolks konserter spenner over et vidt register av skjemt og alvor. Og publikum får tøyd både lattermuskler og hjerterom i løpet av en hyggelig stund sammen med denne glade gjengen.

--

Presentasjon av musikerne:

Geirr Lystrup har 20 år bak seg i trubaduryrket. Han er en etterspurt tekstforfatter, kjent for sine nære, val me og ofte samfunnssatiriske tekster. Sangbare låter renner ut av han som godt di-ikke fra ei ki an! I det siste har han skrevet flere teaterstykker for barn, bl. a. "Brakar og Joanna".

Geir Otnæs - allsidig trekkspiller med forkjærlighet for Cajun. Tidligere spilt bl.a. i "Bygg Band", og like flittig benyttet som musiker på danselokaler som i studio. Han reiser også med Bill Booth Band og med Ame Cranner.

Geir Løvold - mer enn 15 års fartstid i Kringkastingsorkesteret som tubaist, solokonserter med symfoniorkestre og musikkorps, og reiser viden omkring med sin melodiske tuba og Iver Kleive (orgel) og Kjetil Bierkestrand (synthesizere), som akkompagnatØrer.

--

Geirr Lystrup: DISCOGRAFI:

1972

TI PÅ TAKET OG MÅLTROSTBLUES

Nominert Spellemannpris

1976

UTAV DIN DRAUM

Nominert Spellemannpris

1977

GRENDEVISER OG DANSELÅT

 

1979

1 MENNESKENES LAND

Nominert Spellemannpris

1981

SONGEN OM KJÆRLIGHETA

SPELLEMANNPRISEN

1983

HA TI DÆ

Nominert Spellemannpris

1985

DIGER DAG

 

1988

EGG & CHAMPAGNE

SPELLEMANNPRISEN

1990

MAURITS OG DEN STORE BARNÅLKRIGEN

Nominert Spellemannpris

1992

SOMMAR I SEPTEMBER

Nominert Spellemannspris

1994

BRAKAR OG JOANNA

Nominert Spellemannspris

1996

I JUNIS HJERTE

 

--